info@jumpfunroeselare.be

GROEPEN

Microben (6-7 jaar):

Voor de jongste springertjes van de lagere school bieden wij één uur per week pure fun. De basis van ‘touwtje springen’ wordt gecombineerd met toffe spelletjes, coole uitdagingen en verrassende opdrachten. Deze groep is het ideale vervolg op multimove. Alle zes- en zevenjarigen zijn welkom om er een schitterend springjaar van te maken!


Talentjes  (na selectie):

Als de trainers merken dat een kind uitblinkt tussen zijn leeftijdsgenootjes dan krijgt het de kans om door te schuiven naar de ‘Talentjes’. Hier oefenen we op dat tikkeltje ‘meer’. We steken extra tijd in de competitieonderdelen. Lenigheid, kracht en snelheid worden een trainingsdoel. Een opwarmingsspelletje of toffe afsluiter mag natuurlijk niet ontbreken!


Mini starters (8-11 jaar):

Ben je tussen de acht en elf jaar en zou je je graag één uur per week willen uitleven met en/of zonder touw? Dan zijn de ‘Mini-starters’ echt iets voor jou! Op een speelse manier leren wij de starters kennismaken met rope-skipping en zijn verschillende aspecten. Wist je dat we tijdens het springjaar maar liefst twintig verschillende soorten touwen gebruiken?


Mini recrea  (8-11 jaar):

Zit je in de lagere school en heb je al een jaartje Jumpfun achter de rug? Dan kan je doorstromen naar de ‘Mini-recrea’. We gaan dieper in op de verschillende aspecten van rope-skipping en proberen zelfs te combineren. Traveller, bloem, Chinese wheel, box, longrope, Irish turning… Alles komt op een creatieve manier aan bod. Ook hier ligt de nadruk op fun!


Skippers (12+) :

Bij de ‘Skippers’ horen alle niet-competitiespringers van de middelbare school. Ben je starter of ervaren springer en heb je zin om je een uurtje in de week volledig uit te leven? Dan zijn de ‘Skippers’ echt iets voor jou! Tijdens de trainingen krijgen de springers de verschillende ‘ropeskip’ onderdelen op een toffe manier onder de knie. We werken op muziek, springen in kleine of grote groepen en strijden soms tegen elkaar. De nadruk ligt hier op fun met leeftijdsgenoten. Extra bijleren en zweten is natuurlijk mooi meegenomen. Dit jaar krijgen de ‘Skippers’ voor het eerst de kans om deel te nemen aan de recreacup, een wedstrijd met leuke opdrachten tussen recreatieve skippers van verschillende clubs.


Volwassenen (18+):

Rope-skipping is een ideale work-out, niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Tijdens de lessen leren we de basis van rope-skipping maar is er ook plaats voor wat experimenteerwerk. Conditie, snelheid, kracht maar ook BBB en aerobic komen aan bod. Bij de volwassene gaat afzien en fun hand in hand!


Competitie (na selectie)

Demo/DDC (na selectie):