info@jumpfunroeselare.be

Omdat ons bestuur al héél veel aan hun hoofd heeft (organiseren van trainingen, voorbereidingen treffen voor wedstrijden, …) kwam het idee om in 2013 een feestcomité op te richten.


Annick  (voorzitster feestcomité) nam de touwtjes in handen en met de steun van enkele ouders werd al vlug een gemotiveerde groep gevormd.

Alle leden zetten zich belangeloos in met als doel om de skippers, familie en vrienden bijeen te krijgen, gewoon ‘omdat ’t geestig is’ en omdat op die manier de club alleen maar ‘hechter’ kan worden.

De boog hoeft niet altijd gespannen te zijn en extra activiteiten organiseren waar onze leden plezier kunnen aan hebben wordt dan ook met veel inzet en toewijding gedaan.


Onze eerste activiteit was een uitstap naar een  pretpark.  In augustus 2013, trokken we met de allerkleinsten naar Bellewaarde en de andere skippers naar Bobbejaanland.  Het was toch wel wat puzzelen om alles in orde te brengen : vervoer, tijdstip vertrek en aankomst,…. maar alles is prima verlopen. Het was een leuke uitstap voor iedereen en de foto’s zeggen soms véél méér dan woorden.

Voor de quiz waren we ze het ook snel eens.  De 2de editie van de quiz in 2014 was opnieuw een fantastisch succes.

ONS FEESTCOMITÉ

V.l .n.r : Annick Vackier, Ann Raes, Nancy Veracx, Nico Lietaert & Nico Wittouck  


Verder zet het feestcomité zich achter tal van activiteiten zoals ons jaarlijks kerstfeestje, ons clubfeest, diverse uitstappen, organiseren van een competitie wedstrijd…  Kortom een unieke hulp om de FUN in JumpFun te houden !!


Een dikke merci van het bestuur !